tag:blogger.com,1999:blog-4227108012017389781.post7640386129512132365..comments2023-05-10T15:53:12.377+02:00Comments on Le Francophile: 2011 Seehof Morstein Riesling Alte RebenFrankofilenhttp://www.blogger.com/profile/02608647020777626636noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4227108012017389781.post-26453968162232873832014-03-25T19:09:08.947+01:002014-03-25T19:09:08.947+01:00Vi körde en vanlig pastasås med räkor...funkade br...Vi körde en vanlig pastasås med räkor...funkade bra det också.<br /><br />Det här är inte som tian, vilken jag i ärlighetens namn föredrar, men gott ändå.Frankofilenhttps://www.blogger.com/profile/02608647020777626636noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4227108012017389781.post-63831996200321155682014-03-25T11:08:30.499+01:002014-03-25T11:08:30.499+01:00Eller kanske vita sparrisar med hollandaise? Om nå...Eller kanske vita sparrisar med hollandaise? Om några veckor är det ju "spargelzeit"...Finare Vinarehttps://www.blogger.com/profile/01801250126284151329noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4227108012017389781.post-28803009752266257802014-03-25T11:05:44.160+01:002014-03-25T11:05:44.160+01:00Då verkar vinet ha fått det extra år det behövde.
...Då verkar vinet ha fått det extra år det behövde.<br /><br />En aning fetma och tyngd borde komma bra överens med en panerad spätta med remoulade eller liknande? Får prova den teorin inom kort.Finare Vinarehttps://www.blogger.com/profile/01801250126284151329noreply@blogger.com