lördag 25 augusti 2007
2004 Världens tredje bästa syrah
Till lammkotletter serverar vi ännu en flaska av världens tredje bästa Syrah signerad Graillot. Och nu, äntligen, inser vi att vi har ett världsvin i glasen, himlen öppnar sig och med pukor och trumpeter i öronen dricker vi djupa klunkar av denna komplexa nektar...nej tyvärr. Den här flaskan är som tidigare, dvs en ganska habil Crozes med härliga doser peppar, gummi och oliver men också rikligt med gröna toner, lite gles frukt och ganska vattnig eftersmak. Precis som tidigare med andra ord. Ser man tillbaka på de flaskor vi druckit var nog den första i våras bäst då frukten kändes lite mer intensiv -vinet känns glesare och om möjligt ännu grönare nu. Jag har inget att tillägga utöver det jag skrivit tidigare.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar