måndag 29 juli 2013

Magic stuff


Hmm, blev inte entrecôten precis väldigt mycket godare?

PS. Hitching Post i Buellton överraskade för övrigt positivt. Vet inte riktigt vad jag förväntade mig med tanke på Sideways-hajpen. Fullt med folk och en brun inredning som måste sett likadan ut sedan sjuttiotalet. Medan man studerar menyn får man ett fat med råkost, inlagd gurka och crackers i plastomslag. Men den grillade kronärtskockan var god, och köttet fenomenalt. Dessutom kanske resans bästa pommes frites...


PPS. Ok, det kanske finns ett litet inslag av semesternostalgi i magin. Gott, men inga konstigheter egentligen, och vill man ha mer står ju receptet på baksidan...

4 kommentarer:

Italienska viner sa...

Ah! Det är inte utan att man med en nostalgisk tår i ögonvrån tänker tillbaka på amerikansk marknadsförings glansdagar, och den eminenta 'piff-i-all-kryddan' från Tony Chachere, med den vinnande sloganen "great on everything" tryckt på etiketten. Fast Hitching Posts är förstås mer utav en garagiste-variant..

http://shop.tonychachere.com/original-creole-seasoning-8-oz-p-21714.html

/Patrik

Frankofilen sa...

Mmm passar till allt. Som tacokrydda. ;-)

CAFÉ ROTSUNDA sa...

Jag äter alltid på Hitching Post och har gjort det sedan filmen kom ut för 9 år sedan, det är sådär skönt sunkigt, men deras smårätter (allra helst just kronärtskockan) är suveräna!

Vinerna är också rätt goda, en del av dem i alla fall ...

Frankofilen sa...

Vi beställde Highliner och Cork Dancer (minns inte årgångar just nu), föredrog faktiskt den billigare Cork Dancer med sin lättare ekbehandling och mer av rödfrukt. Goda viner som satt som en smäck till middagen, men kanske inte så man hoppar av stolen. Speciellt inte om man provat ett gäng pinot med Sashi tidigare på dagen ;-)