torsdag 18 juli 2013

Semesteruppdatering


Vi är mitt i semestern och att blogga är väl inte det första man tänker på. Det har varit fullt upp med annat, inte minst de senaste veckornas tripp i Kalifornien. Vi har varit på ett underbart bröllop i en canyon utanför Ojai, och sedan blev det en rejäl bit SoCal ända ned till San Diego. Mer gin and juice än vin denna gång, men en sväng förbi Santa Rita Hills hanns med. Fattas bara annat när man ändå är i regionen. Det är bara att konstatera att ens PCDS (Post-California Depression Syndrome) bara blir värre ju oftare man åker dit.

3 kommentarer:

CAFÉ ROTSUNDA sa...

Franko,

Du borde flytta hit till Kalifornien. Håller med dig ... det blir allt svårare att övertyga sig själv att inte vara här.

Kalifornien är bättre och mer fantastiskt än någonsin.
Fem timmars provning med grabbarna på Arnot-Roberts och Ceritas skulle få vilken "frankofil" som helst att formligen tappa hakan och konceptet!

Michel

Frankofilen sa...

Amen för satan... lägg av. Sluta plåga en jetlaggad man i begynnande medelålder ;-)

Som tur är fick jag med mig lite Fellom Ranch CS hem. Och lite Anthill Farms. Länge leve bubbelplasten...

CAFÉ ROTSUNDA sa...

Inte meningen att plåga, mer späda på hitlängtan!

Fellom Ranch CS är riktigt bra, och med årgång 2011 har Arnot-Roberts också börjat göra pinotviner från Santa Cruz Mountains. Från 2012 gör det tre vingårdsbetecknade pinotviner som är fullkomligt fantastiska.

Körde en 90-minutersprovning på Anthill Farms idag, även en del äldre årgångar för att se hur de utvecklas. Högintressant!

Michel